Importanta cabinetului medicului endocrinolog este subliniata de cele mai recente date ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii care afirma ca unul din cinci locuitori ai planetei sufera de disfunctii endocrine.

               Aceasta realitate a zilelor noastre ne-a determinat sa infiintam Cabinetul Medical de Endocrinologie Dr. Munteanu Laura, in care respectul, pretuirea si daruirea fata de binele pacientului sunt elemente definitorii ale muncii noastre.

              Prin intermediul medicului specialist endocrinolog se urmareste depistarea in timp util a tulburarilor endocrine si aplicarea tratamentelor corespunzatoare fapt care influenteaza fundamental starea generala a pacientului.

              Prin aparatura performanta de investigare imagistica din dotarea cabinetului si a activitatii profesionale puse in slujba pacientului, ne-am propus sa contribuim la imbunatatirea calitatii vietii celor care ni se adreseaza.

              O serie de colaborari cu medici renumiti din diverse specialitati complementare ( chirurgie, psihiatrie, ginecologie ) asigura o calitate superioara a actului medical.

             Toate acestea nu ar fi putut fi posibile fara daruirea, intelepciunea si profesionalismul distinsilor mei dascali, carora le multumesc pentru sprijinul acordat.

Doctor Laura Munteanu
 

              Medic primar endocrinolog
              Medic specialist sexolog
              Competente Ecografie Glande Endocrine
              Competenta patologia sanului (senologie)
              Membru al Societatii de Psihoneuroendocrinologie Bucuresti

 

 

Cabinetul Medical de Endocrinologie Dr. Munteanu Laura este specializat in urmatoarele discipline:

Endocrinologie - Ramură a biologiei și a medicinii care studiază hormonii, glandele și țesuturile cu secreție internă și funcțiunile lor, aflate în condiții normale sau patologice.

Sexologie - Disciplină care studiază sexualitatea și problemele psihofiziologice.

ECHO glande endocrine - Tiroida, paratiroide, sani, uter, ovare, suprarenale.

Senologie - Patologia sanului.

Endocrino-ginecologie: Infertilitatea de cuplu de cauza endocrina, sarcina in patologia bolilor endocrine, ovar polichistic, tulburati de ciclu menstrual.

Osteoporoza - Atrofie a masei osoase cu mărirea cavităților medulare.

Tumori Endocrine

Call Now Button